Et lynraskt israelsk flytokt ødela atomanleggene til Saddam Hussein i 1981, mens resten av verdenssamfunnet stod og tvinnet tomler. Israel fikk stort sett kjeft, selv om alle egentlig var lettet i sitt stille sinn…

Både George Bush og Obama har ikke våget å angripe Irans atomanlegg, selv om truslene har vært der. Nok en gang er det Israel som får “skylda” for at et livsfarlig atomopprustningsprogram får et hardt slag – Stuxnet.

Et datavirus som ingen i verden har sett før har angrepet flere kontrollsentre og fått dataskjermer til å EKSPLODERE og tatt livet av opptil 12 iranske dataoperatører! Hvordan er det mulig?

dell-explode.jpg

Dataeksperter som har undersøkt virusprogrammet har funnet ordet “myrte” skjult i kodene. Dette kan henspeile på en persisk dronning i oldtiden som het Ester, eller Hadassa på hebraisk. Og Hadassa betyr nettopp myrte.

En annen faktor er at samtidig som dataormen slo ut både Revolusjonsgardens og Al Qods-brigadenes datasystemer, feiret Israel sin årlige Løvhyttefest. Under denne festen spiller nemlig myrteblomster en sentral rolle. Og på samme måte som dronning Ester (i Esters bok i bibelen) reddet sitt folk fra utslettelse, så redder tydeligvis også denne dataormen Israel og resten av verden fra storkrig!Klikk herhttp://www.nytimes.com/2010/09/30/world/middleeast/30worm.html?scp=3&sq=stuxnet&st=cse

Utrolig nok har viruset kun angrepet militærinstallasjoner og ikke sivile institusjoner som kraftverk, transport og matvareforsyning. For tidligere har slike virus løpt løpsk.

Mange tror at IDF er verdens 4. sterkeste militærmakt. Dette er heller tvilsomt når man teller antall soldater og tanks – det er mange land som har større styrker enn Israel (USA, Tyskland, Frankrike, England, Kina, Russland, Brasil, Pakistan, Tyrkia og India). Men det er nok Gud i himmelen som har bevart dette knøttlille landet gjennom så mange kriger og kriser: Alle trodde at de skulle opphøre sin eksistens som land da de ble angrepet i 1948, 1967 og 1973 – les avisforsider fra denne tiden om du kan. Det er et mirakel i seg selv at jødene har overlevd som folkeslag!

 Men samtidig med konstant terrortrussel har Israel verdens mest avanserte teknologi innen mange felt, i tillegg til å ha verdens beste forfattere, musikere, finanseksperter, medisin - ja, nær sagt på alle områder er de ypperste klasse! (Din egen PC er full av israelsk teknologi…)

 ”Du skal bli til velsignelse! Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og forbanne den som forbanner deg. I deg skal alle slekter på jorden velsignes.»

Tips oss hvis dette innlegget er upassende